Snooker

Ben jij op zoek naar een snookercentrum in Utrecht? Voor snookeren in en rondom Utrecht zijn wij het best te bereiken. Wij beschikken over 3 Riley snookertafels van top kwaliteit. Voor snookeren met vrienden of collega’s dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ondersteund met goede horeca voldoen we aan al je verwachtingen. Ook is het mogelijk om snooker les te nemen en je spel te verbeteren. Het snookercentrum is onderdeel van Sport Centrum Utrecht.

Snooker centrum Utrecht is gemakkelijk te bereiken en heeft ook nog eens als groot voordeel dat je er gratis kan parkeren. Top kwaliteit snookertafels en goedkope tarieven zijn de juiste ingrediënten voor een leuke ervaring om te snookeren in regio Utrecht.

Waarom snookeren in Sport Centrum Utrecht?

  • Hoge kwaliteit snookertafels
  • Goedkoop snookeren
  • Makkelijk bereikbaar
  • Gratis parkeren
  • 7 dagen in de week open
  • Rustige en gezellige sfeer

Grote groepen / feesten / bedrijven

Voor grote groepen zijn we zeer geschikt. Veel ruimte tussen de snooker en pooltafels en een uitgebreide horeca maken snookeren in regio Utrecht zeer toegankelijk en zeker geschikt als bedrijfsuitje of als feestlocatie. 

Tevens beschikken wij over 6 officiële Clash X Pool tafels. Een combinatie met poolen en snookeren is dus bij ons geen enkel probleem op de totaal 9 tafels. Bekijk ook onze poolmogelijkheden.

Tarieven

Pool – Snooker per tafel
Per uur € 9,50 tot 18:00 uur
€ 12,00 na 18:00 uur
€ 13,00 weekend
Maand abonnement
+ per uur
€ 32,50
€2,00
per persoon onbeperkt pool – snooker
Aanbieding Tienrittenkaart, te allen tijde geldig en per tafel € 80,-